Iveco Daily šasija

Novi Iveco Daily Euro 6 šasija kabina

Postao je još bolji i uvodi nove funkcije koje ga čine još boljim partnerom za vaše prevozničko poslovanje. Stavio vam je tehnologiju i inovacije na raspolaganje kako bi vam pomogao da efikasno upravljate svojom šasijom s kabinom.

Postao je još bolji i uvodi nove funkcije koje ga čine još boljim partnerom za vaše prevozničko poslovanje. Stavio vam je tehnologiju i inovacije na raspolaganje kako bi vam pomogao da efikasno upravljate svojom šasijom s kabinom.

Izdvajamo  • šasija s kabinom, dvostruka kabina i gola šasija
  • komforniji i tiši nego ikada
  • užitak vožnje uz mjenjač mjenjač HI-MATIC 
  • potpuno integrirše vaš mobilni uređaj s vozilom

Ostvaruje profit

IVECO Daily Euro 6 je furgon koji će vam pomoći u postizanju zdravog poslovnog rezultata.

Novi IVECO Daily Euro 6 dodatno poboljšava uštedu goriva, uz smanjenje potrošnje do 8%. Turbina s promjenljivom geometrijom, dostupna na modelima od 136 KS do 180 KS, osigurava djelotvornije korištenje motora. Rješenje EcoSklopka je napredovalo: novi inteligentni sistem EcoSklopka PRO zna kada se treba uključiti i smanjiti okretni moment bez djelovanja vozača, smanjujući potrošnju goriva ne ugrožavajući pri tome vašu produktivnosti. Ekskluzivni sustav IVECO Driving Style Evaluation pomaže vam da poboljšate način na koji vozite, kao da uz vas sjedi vaš instruktor vožnje, što može dovesti do dodatnog smanjenja potrošnje goriva.

Novi IVECO Daily Euro 6 smanjuje troškove održavanja do 12%: servisni intervali su povećani na 50.000 km korištenjem trajnijih sklopova i potrošnih dijelova, uz 20% više vremena između servisa. Optimirani kočioni sustav s novim, čvršćim kočionim pločicama je djelotvorniji i trajniji nego ikada.

Ostvaruje profit

Tehnologija

Tehnologija motora za maksimalnu efikasnost

Daily Euro 6 furgon ulaže svoj poslovni instinkt u napredne tehnologije motora i mjenjača kako bi vam pružio vrhunske performanse koje su vam potrebne za efikasno i pouzdano izvršavanje zadataka. Nova paleta motora IVECO Daily Euro 6 pruža više snage i okretnog momenta, smanjujući pri tome Dailyjev utjecaj na okolinu zahvaljujući maloj emisiji.

Tehnologija

Modeli opremljeni Ivecovim motorom od 2,3 litre F1A s povratom izduvnih gasova pod niskim pritiskom idealni su za postizanje najjednostavnijeg mogućeg upravljanja teretnim vozilom. Zahvaljujući sklopovima kao što su uljna pumpa promjenljive zapremine i turbopunjač uživaćete u pogodnostima male potrošnje goriva - i nižih operativnih troškova - kao i više snage i okretnog momenta.

Tehnologija

Modeli opremljeni rješenjem za naknadnu obradu izduvnih gasova pod nazivom Selective Catalytic Reduction koji ne mijenja proces izgaranja, pa imate na raspolaganju svu potrebnu snagu i efikasnost uz niske tekuće troškove.

Daily Natural Power pruža iste performanse i brzi odziv kao i njegov dizelski ekvivalent, jer se odlikuje pravim benzinskim motorom (izvedenim iz diesela) prilagođenim za rad sa komprimiranim prirodnim gasom (Compressed Natural Gas). Ovo teretno vozilo je čisto u pogledu okoline i izuzetno tiho što je dodatna pogodnost u gradskim područjima s prometnim ograničenjima.

Tehnologija

IVECOV automatski mjenjač s 8 brzina HI-MATIC pruža sve pogodnosti komfora, sigurnosti, male potrošnje i odličnih performansi na paleti modela Daily koja se stalno širi da bi zadovoljila sve vaše poslovne potrebe.

Udobnost

IVECO Daily Euro 6 kombinuje svoj posao prevoza s udobnošću i voznošću. Kabina vam pruža profesionalo radno okruženje a ergonomična armaturna table dizajnirana je za vaše poslovne potrebe.

IVECO Daily Euro 6 kombinuje svoj posao prevoza s udobnošću i voznošću. Kabina vam pruža profesionalo radno okruženje a ergonomična armaturna table dizajnirana je za vaše poslovne potrebe.

Povezujte svoje poslovanje

Povezujte svoje poslovanje lako i učinkovito

IVECO Daily EURO 6 uvodi nov način povezivanja: treba vam samo vaš pametni telefon ili tablet, nikakva druga dodatna oprema. Nakon što preuzmete aplikaciju DAILY BUSINESS UP na svoj uređaj, on će automatski uspostaviti Bluetooth vezu s vozilom putem DAB radio uređaja: tada je vaš uređaj potpuno integrisan i u direktnoj komunikaciji s​ vašim IVECO Dailyjem i njegovim motorom. Sada ste spremni za krenuti: uz DAILY BUSINESS UP na vašem uređaju, samo pokrenite motor, uključite radio i spojeni ste. Možete uživati u pogodnostima dvojake uloge koju može obavljati za vaše poslovanje, pomoćnik u vožnji i poslovni asistent.

DAILY BUSINESS UP vas može služiti kao instruktor vožnje kroz sistem ocjene načina vožnje (Driving Style Evaluation), kao navigator putem profesionalnog navigacijskog sustava Sygic 3D i pomoći vam da povećate efikasnost u svakodnevnom radu i osigurate da vaše teretno vozilo ostane u vrhunskom izdanju.

DAILY BUSINESS UP vam može pomoći u izradi rasporeda zadataka i prenošenju najsvježijih podataka vašem vozaču u stvarnom vremenu. Možete organizovati rutu vašem vozaču i dodjeljivati mu zadatke radi postizanja optimalnog korištenja vozila i učinkovitog upravljanja vašom flotom i tako osigurati dobro poslovanje.

Povezujte svoje poslovanje

Najšira paleta modela

Paleta IVECO Daily Euro 6 uključuje šasiju s kabinom, dvostruku kabinu i golu šasiju. Daily je jedino vozilo koje nudi ukupne mase od 3,3 pa sve do 7,2 tone, s međuosovinskim razmakom od 3.000 do 4.750 mm i dužinu nadogradnje do 6.190 mm, što otvara m​ogućnosti za veliku svestranost, od gradske dostave do težih poslova prevoza u građevinskom sektoru.

Snaga i trajnost IVECO Dailyja Euro 6 proizlaze iz rešetkastog okvira od valjanih C-profila koji su spojeni poprečnim planovima od posebnog čelika i zbog toga bez prepreka prihvata svaku izvedbu nadogradnje. Broj dostupnih izvedbi karoserije i nadogradnje nudi jedinstvenu svestranost i vrlo veliki broj mogućih zadataka, olakšavajući prilagođenje IVECO Dailyja Euro 6 za brojne namjene u komunalnim poslovima, od prikupljanja otpada do gradskog prevoza, ili preradu u vozilo za pomoć na cesti, vučno ili ambulantno vozilo – a, tako je čvrsto da je savršeno za preradu u oklopljeno vozilo.

IVECO Daily Euro 6 šasija s kabinom unio je svoj zdravi poslovni instinkt za prevozništvo da bi predvidio vaše potrebe: kakvegod bile vaše potrebe, možete pronaći odgovarajući model Dailyja u širokoj paleti, uz niske troškove vlasništva i vodeći računa o okolini i održivosti vašeg poslovanja.

Robusnost i izdržljivost

Robusnost i izdržljivost

Prednji ovjes odlikuje se besprijekornim performansama, dajući vozilu odličnu upravljivost, ali povećava i najveće dopušteno opterećenje. Lagan i snažan ovjes QUAD-LEAF, dostupan na svim izvedbama mase 3,5 tone, a QUAD-TOR ovjes omogućava i najveće opterećenje prednje osovine na izvedbi IVECO Daily Euro 6 s dvostrukim točkovima od 2.700 kg na izvedbama do 7 i 7,2 tone.

Robusnost i izdržljivost

Najvećom ukupno dopuštenom masom vozila koja doseže 7,2 tone, ovo je jedino lako teretno vozilo s krutom čeličnom teretnom šasijom kamionskog tipa, debljine do 5 mm, koja omogućava veću nosivost i omogućava optimiranje opterećenja na svim izvedbama u ponudi.

Robusnost i izdržljivost

IVECO Daily Euro 6 je stvoren da se nosi s najzahtjevnijim zadacima. Zahvaljujući većim nosivostima, obavićete posao djelotvornije, a manje vožnji će vam omogućiti uštedu na operativnim troškovima i smanjenje vašeg ugljičnog otiska

Pozitivan uticaj na poslovanje

IVECO Daily Euro 6 će povoljno uticati na vaš poslovni rezultat svaki dan ako radi za vas; njegov poslovni instinkt ne propušta niti jednu priliku da prid​​onese dodanom vrijednošću vašem poslovanju!

IVECO Daily Euro 6 će povoljno uticati na vaš poslovni rezultat svaki dan ako radi za vas; njegov poslovni instinkt ne propušta niti jednu priliku da prid​​onese dodanom vrijednošću vašem poslovanju!

  • Najbolja ponuda vozila i usluga
  • Iskustvo i stručnost
  • Sve na jednom mjestu

Kontaktirajte nas

Safeta Zajke 175, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Salon: +387 (0)33 712 000 Servis: +387 (0)33 712 001
FAX: +387 (0)33 932 115
Email: info@aci.ba

Lokacija