Iveco Daily Furgon

Novi Iveco Daily Euro 6

Novi IVECO Daily Euro 6 je savršeni partner za vaš prevoznički posao. Upravljajte vašim vozilom uz maksimalnu efikasnost i osigurajte da uz niže troškove vlasništva vaše poslovanje ostvaruje zdrav poslovni rez​ultat.
 

Novi IVECO Daily Euro 6 je savršeni partner za vaš prevoznički posao. Upravljajte vašim vozilom uz maksimalnu efikasnost i osigurajte da uz niže troškove vlasništva vaše poslovanje ostvaruje zdrav poslovni rez​ultat.
 

Izdvajamo  • jedini furgon koji nudi raspon od 3,3 do 7 tona ukupne dopuštene mase vozila, te od 7,3 m3 do 19,6 m3 teretnog prostora
  • 8.000 fabričkih verzija na izbor
  • komforniji i tiši nego ikada
  • užitak vožnje uz mjenjač mjenjač HI-MATIC 
  • potpuno integrirše vaš mobilni uređaj s vozilom

Ostvaruje profit

IVECO Daily Euro 6 je furgon koji će vam pomoći u postizanju zdravog poslovnog rezultata.

Novi IVECO Daily Euro 6 dodatno poboljšava uštedu goriva, uz smanjenje potrošnje do 8%. Turbina s promjenljivom geometrijom, dostupna na modelima od 136 KS do 180 KS, osigurava djelotvornije korištenje motora. Rješenje EcoSklopka je napredovalo: novi inteligentni sistem EcoSklopka PRO zna kada se treba uključiti i smanjiti okretni moment bez djelovanja vozača, smanjujući potrošnju goriva ne ugrožavajući pri tome vašu produktivnosti. Ekskluzivni sustav IVECO Driving Style Evaluation pomaže vam da poboljšate način na koji vozite, kao da uz vas sjedi vaš instruktor vožnje, što može dovesti do dodatnog smanjenja potrošnje goriva.

Novi IVECO Daily Euro 6 smanjuje troškove održavanja do 12%: servisni intervali su povećani na 50.000 km korištenjem trajnijih sklopova i potrošnih dijelova, uz 20% više vremena između servisa. Optimirani kočioni sustav s novim, čvršćim kočionim pločicama je djelotvorniji i trajniji nego ikada.

Povrh toga, možete se osloniti na profesionalnu i specijaliziranu servisnu mrežu koja će se pobrinuti da vaš furgon vozi, gdjegod bili, u kojegod vrijeme.

Ostvaruje profit
Ostvaruje profit

Tehnologija

Tehnologija motora za maksimalnu efikasnost

Daily Euro 6 furgon ulaže svoj poslovni instinkt u napredne tehnologije motora i mjenjača kako bi vam pružio vrhunske performanse koje su vam potrebne za efikasno i pouzdano izvršavanje zadataka. Nova paleta motora IVECO Daily Euro 6 pruža više snage i okretnog momenta, smanjujući pri tome Dailyjev utjecaj na okolinu zahvaljujući maloj emisiji.

Tehnologija

Tehnologija LP-EGR bez AdBlue®

Modeli opremljeni Ivecovim motorom od 2,3 litre F1A s povratom izduvnih gasova pod niskim pritiskom idealni su za postizanje najjednostavnijeg mogućeg upravljanja teretnim vozilom. Zahvaljujući sklopovima kao što su uljna pumpa promjenljive zapremine i turbopunjač uživaćete u pogodnostima male potrošnje goriva - i nižih operativnih troškova - kao i više snage i okretnog momenta.

Tehnologija

Tehnologije SCR i CNG

Modeli opremljeni rješenjem za naknadnu obradu izduvnih gasova pod nazivom Selective Catalytic Reduction koji ne mijenja proces izgaranja, pa imate na raspolaganju svu potrebnu snagu i efikasnost uz niske tekuće troškove.

Daily Natural Power pruža iste performanse i brzi odziv kao i njegov dizelski ekvivalent, jer se odlikuje pravim benzinskim motorom (izvedenim iz diesela) prilagođenim za rad sa komprimiranim prirodnim gasom (Compressed Natural Gas). Ovo teretno vozilo je čisto u pogledu okoline i izuzetno tiho što je dodatna pogodnost u gradskim područjima s prometnim ograničenjima.

Tehnologija

Mjenjač HI-MATIC

IVECOV automatski mjenjač s 8 brzina HI-MATIC pruža sve pogodnosti komfora, sigurnosti, male potrošnje i odličnih performansi na paleti modela Daily koja se stalno širi da bi zadovoljila sve vaše poslovne potrebe.

Udobnost

IVECO Daily Euro 6 kombinuje svoj posao prevoza s udobnošću i voznošću. Kabina vam pruža profesionalo radno okruženje a ergonomična armaturna table dizajnirana je za vaše poslovne potrebe.

IVECO Daily Euro 6 kombinuje svoj posao prevoza s udobnošću i voznošću. Kabina vam pruža profesionalo radno okruženje a ergonomična armaturna table dizajnirana je za vaše poslovne potrebe.

Povezujte svoje poslovanje

Povezujte svoje poslovanje lako i učinkovito

IVECO Daily EURO 6 uvodi nov način povezivanja: treba vam samo vaš pametni telefon ili tablet, nikakva druga dodatna oprema. Nakon što preuzmete aplikaciju DAILY BUSINESS UP na svoj uređaj, on će automatski uspostaviti Bluetooth vezu s vozilom putem DAB radio uređaja: tada je vaš uređaj potpuno integrisan i u direktnoj komunikaciji s​ vašim IVECO Dailyjem i njegovim motorom. Sada ste spremni za krenuti: uz DAILY BUSINESS UP na vašem uređaju, samo pokrenite motor, uključite radio i spojeni ste. Možete uživati u pogodnostima dvojake uloge koju može obavljati za vaše poslovanje, pomoćnik u vožnji i poslovni asistent.

DAILY BUSINESS UP vas može služiti kao instruktor vožnje kroz sistem ocjene načina vožnje (Driving Style Evaluation), kao navigator putem profesionalnog navigacijskog sustava Sygic 3D i pomoći vam da povećate efikasnost u svakodnevnom radu i osigurate da vaše teretno vozilo ostane u vrhunskom izdanju.

DAILY BUSINESS UP vam može pomoći u izradi rasporeda zadataka i prenošenju najsvježijih podataka vašem vozaču u stvarnom vremenu. Možete organizovati rutu vašem vozaču i dodjeljivati mu zadatke radi postizanja optimalnog korištenja vozila i učinkovitog upravljanja vašom flotom i tako osigurati dobro poslovanje.

Povezujte svoje poslovanje

Najšira paleta modela

IVECO Daily Euro 6 je najraznovrsnije teretno vozilo s najširom paletom u branši; nudi vam 8.000 fabričkih verzija na izbor. Daily je jedini furgon koji nudi raspon od 3,3 pa sve do 7 tona ukupne dopuštene mase vozila, te od 7,3 m3 pa sve do 19,6 m3 teretnog prostora. Svojom beskrajnom raznovrsnošću, IVECO Daily E6 otvara bogatstvo mogućnosti za veliki niz zadataka od gradske dostave s brojnim zaustavljanjima, kao što je paketna distribucija ili kurirska služba, do težih prevozničkih zadataka kao što je prevoz namještaja. IVECO Daily Euro 6 u svojim verzijama kombinira različite međuosovinske razmake, razine snage, zapremine, unutrašnje visine teretnog prostora i nosivosti da bi zadovoljio širok spektar poslova.

Raznovrsnost IVECO Dailyja Euro 6 olakšava prilagođavanje furgona i pretvaranje teretnog vozila u vozilo hitne pomoći ili u vozilo za pomoć na cesti, na primjer.

IVECO Daily Euro 6 je u stanju obaviti vaš zadatak efikasno i uz niske troškove vlasništva, uz mali uticaj na okolinu, pridonoseći održivosti vašeg poslovanja.

Robusnost i izdržljivost

Robusnost i izdržljivost

DNK kamiona

IVECO Daily Euro 6 furgon ima DNK kamiona, a tako je i građen. Prednji ovjes visokih performansi ne samo da daje vozilu odličnu upravljivost nego povećava i najveće dopušteno opterećenje. Uz najveće dopušteno opterećenje vozila do 7 tona, Daily može maksimalni teret nositi cijeli dan, svaki dan, ako je to potrebno.

Robusnost i izdržljivost

QUAD-LEAF i QUAD-TOR

Olakšani i vrlo čvrsti ovjes QUAD-LEAF, dostupan na svim izvedbama od 3,5 tone, omogućava najveće opterećenje prednje osovine do 1.900 kg, dok uz ovjes QUAD-TOR na izvedbama s dvostrukim točkovima opterećenje prednje osovine može biti i do 2.500 kg. IVECO Daily se odlikuje većom nosivošću zahvaljujući čemu ćete posao obaviti u manje vožnji – dakle brže – i uštedjeti na operativnim troškovima te smanjiti svoj ugljični otisak. To je jedan od brojnih načina na koji njegov poslovni instinkt čini Daily favoritom profesionalnih prevoznika.

Robusnost i izdržljivost

Izrađen je da je prevozi uz svoje visoke performanse dan za danom, godinu za godinom - duže nego ijedan drugi furgon. Pogonski sklop će, svojim pouzdanim motorom i mjenjačem koji osiguravaju da motor uvijek radi na optimalnom broju okretaja, imati dugi radni vijek i održati svoje vrhunske performanse sve do samog kraja.

Pozitivan uticaj na poslovanje

IVECO Daily Euro 6 će povoljno uticati na vaš poslovni rezultat svaki dan ako radi za vas; njegov poslovni instinkt ne propušta niti jednu priliku da prid​​onese dodanom vrijednošću vašem poslovanju!

IVECO Daily Euro 6 će povoljno uticati na vaš poslovni rezultat svaki dan ako radi za vas; njegov poslovni instinkt ne propušta niti jednu priliku da prid​​onese dodanom vrijednošću vašem poslovanju!

  • Najbolja ponuda vozila i usluga
  • Iskustvo i stručnost
  • Sve na jednom mjestu

Kontaktirajte nas

Safeta Zajke 175, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Salon: +387 (0)33 712 000 Servis: +387 (0)33 712 001
FAX: +387 (0)33 932 115
Email: info@aci.ba

Lokacija