Iveco Daily

Uvod

Savršeni partner za vaš prevoznički posao

Savršeni partner za vaš prevoznički posao

Gama Daily modela

Novi DAILY je na raspolaganju u velikom broju fabričkih verzija: furgon, šasija sa kabinom, dupla kabina, polu-zastakljen furgon, ogoljena šasija i minibus, koji se mogu konfigurisati na neograničen broj načina prema vašim potrebama. DAILY je raspoloživ sa jednostrukim i duplim točkovima,sa bruto masama vozila od 3.3 do 7 t i medjuosovinskim rastojanjima od 3000 do 4750 mm. Moguće je izbor 9 motora, uključujući i CNG motor od 136 KS - Natural Power. Furgoni imaju zapremine tovarnog prostora do 19.6 m3. Novo vozilo sa 10.8 m3može biti natovareno europaletom od 1.200 x 800 mm i kroz bočna klizna vrata. Maksimalna dužina nadogradnje na verziji šasije sa kabinom je do 6190 mm.

Gama Daily modela

Iveco Daily šasija

Novi IVECO Daily šasija s kabinom je postao još bolji. Ovo vozilo uvodi nove funkcije koje ga čine još boljim partnerom za vaše prijevozničko poslovanje. 

Saznajte više

Gama Daily modela

Iveco Daily furgon

Novi IVECO Daily furgon je komforniji i tiši nego ikada, a uz mjenjač HI-MATIC vozači će otkriti značenje apsolutnog užitka u vožnji.
Daily uvodi i novi nivo povezivanja, potpuno integrirajući vaš mobilni uređaj s vozilom koje postaje vaš poslovni partner i suvozač.

 

Saznajte više

 

Gama Daily modela

Iveco Daily minibus

Novi Daily minibus nudi ergonomiju na nivou osobnog automobila i udobnost za vozača u kombinaciji sa širokom paletom tehničkih rješenja i dodataka namijenjenih potpunoj udobnosti putnika.

Gama Daily modela

Iveco Daily 4x4

Daily 4x4 je konstruisan za sva obavljanje zadataka u teškim uslovima. Zbog toga je Iveco odabrao stalni pogon na četiri točka sa blokadom diferencijala putem 
srednjeg diferencijala.

  • Najbolja ponuda vozila i usluga
  • Iskustvo i stručnost
  • Sve na jednom mjestu

Kontaktirajte nas

Safeta Zajke 175, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Salon: +387 (0)33 712 000 Servis: +387 (0)33 712 001
FAX: +387 (0)33 932 115
Email: info@aci.ba

Lokacija